40 bast och stora bröst is the shit


Vad finner män sexuellt attraktivt hos kvinnor? En fråga som kvinnor kanske ofta frågar sig själva. Tidningen Vi Föräldrar från 1973 gjorde en spännande undersökning där de frågade 100 män om vad de tycker är sexuellt attraherande hos en kvinna.

Det var med ett leende på läpparna som jag läste igenom artikeln och insåg att männen i undersökningen är lika ytliga som män kan tyckas vara idag. Det är stora bröst, långt blont hår och korta kjolar som får det att växa i byxorna på männen. Men när tidningen frågade om inre egenskaper så var det ömhet som var viktigast.

Det som förvånade mig mest var att nästan alla män i undersökningen föredrog mogna kvinnor mellan 30-40 år. Jag som alltid trott att vuxna män fastnar för yngre kvinnor. Att yngre kvinnor är mer attraktiva. Men ack så fel jag hade.

Jag skulle vilja göra exakt samma undersökning på män idag och se hur resultaten skiljer sig åt. Har männen samma syn idag på vad som är sexuellt attraktivt hos en kvinna? Vet männen själva vad de tänder på hos en kvinna? Jag menar tv, tidningar och internet påminner oss hela tiden om hur en kvinna eller tjej ”bör” se ut. Kanske har vi slutat att bilda vår egen uppfattning om saker och ting och bara följer strömmen. För det är alltid bekvämast att följa strömmen, eller?

Jag är för ung för att våga kalla mig för en man och kan tyvärr inte säga hur min så kallade drömkvinna skulle se ut. Men en sak vet jag säkert, och det är att samspelet mellan inre och yttre egenskaper är det som gör en tjej intressant.

Det finns en kvinna med åtta bröst. Ko.


Viktor Einarsson

Postat av: Gabbe

Hahaha Störtskön

2009-01-04 @ 01:15:59
Postat av: Saga

Haha, söt du är. Smart pojke, snart man

2009-10-17 @ 12:48:42

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: