Allt är relativt


Burka, niqab, chador, huvudduk eller vanlig brudslöja - kärt barn har många namn lyder väl talesättet. Det finns många olika sätt att bära den, men bara ett ställe att ha den på.


Slöjan existerar i många
kulturer och är väldigt olika i kulturer. I den muslimska tron har kvinnorna burka eller en längre helkroppsburka kallad niqab på sig. Detta har de på sig för att inte männen ska gå runt och bli upphetsade av kvinnornas former. Det påstås att håret hos dessa kvinnor ska vara otroligt fint, nästan magiskt påstår vissa.
   Slöjan används också när det har med giftermål att göra, det är inte obligatoriskt men det är väl idag mer av en sedlighet än av tanken av att skyla sig inför mannen.


Om det är sexigt eller erotiskt
med slöja är svårt att avgöra, i alla fall för mig. Jag tycker varken eller men kan tänka mig att män i muslimska länder eller andra länder där kvinnor bär slöja dagligen kan tycka att det är sexigt. Fast då kanske det är mer upphetsande när de får ta av kvinnan slöjan?
   Slöjan används också som ett roande arrangemang i form av möhippor och lite mera "kinky" saker. Jag kan tänka mig att den används i porrbranschen?


Allt som allt är det nog väldigt
individuellt, men ändå uppfattar vi nog den som lite avvikande och sexig samtidigt.  Bara det är rätt plats, tidpunkt och människa, precis som med det mesta, allt är relativt!


Victor Soldeus


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: