Jag ser sex precis överallt!



Sex, knulla, petting, runka, onanera, ja allt vad det heter. Det finns precis överallt i just din vardag, i ditt hem, hos grannen, på tv, i tidningar etcetera.


Det snackas väldigt mycket om sex och jag tycker faktiskt att det har gått lite till överdrift. Du använder t.ex. fitta som en svordom eller beteckning på kvinnans könsorgan numera, men hör och häpna! Den äldre betydelsen för det ordet är faktiskt "våt ängsmark". Jag är uppväxt att snacka sex, dock inte med min mamma för jag tror inte att vi direkt har tagit en diskussion om det. Vi båda vet att det är helt naturligt, men vi båda har ändå inte tagit steget för att öppna upp för en konversation, utan det har varit mina kompisar som stått för sexsnacket.


Vi kollade på Sex and the City, gjorde charader i olika sexställningar. När jag gick i femman så var killarna som helt besatta av brudar, brudar och åter brudar. Man hade väl kommit in i puberteten och man fick bröst och blev "mera intressant". Dom sprang runt och tog tjejerna på rumpan och skrek "Balla, balla!" (Bert-serien hade precis kommit på tv). Är killar mer intresserade utav sex och sånt än vi tjejer... eller?



Matilda Thorén


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: