Så var min sommar: ”Det är kallt och det knarrar under skorna”


Bild från Hultsfred då jag och Matilda röjde galet till Madness!

Det är helt galet hur fort tiden går. Det känns som det var igår jag satt vid skolbänken och kollade ut över att snöigt landskap och bara längtade till sommaren.

Nu sitter jag här igen och är närapå tillbaka till ruta ett. Fast sommaren är inte över riktigt än, bara lite. När jag var liten var min definition av en evighet ett sommarlov. Då längtade man nästan till skolan och vintern. Helt spårat.

Nu är sommarlovet bara en liten bråkdel av ens liv som flyger förbi. Ja, satan i gatan, tiden går bara fortare och fortare. Kul att bli vuxen och bara ha hälften så mycket ledighet, buhu, jag vill inte.

Om man skulle sammanfatta denna sommar skulle jag säga att den har varit helt suverän! Kunde knappt bli mycket bättre. Två stycken festivaler, andra roliga resor och mycket spontana fester ute i det gröna! Precis som det ska vara.

Nu har jag bara ett sommarlov kvar i mitt liv. Det måste bli något extraordinärt. Det är ett tag kvar dit, men om tiden går så fort som den har gjort denna sommar lär detta år gå megafort, förhoppningsvis.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: