Konst: "Konstig Konst"



Här har vi riktigt konstig konst, ni ser två människor med fågelansikten och en... leguan/tiger? Också den med ett fågelliknande ansikte.


Jag gillar relativt märklig konst men samtidigt är jag inte så intresserad utav den. Men jag tänkte berätta att konst är vad vi gör det till, jag menar vi utsmyckar ju våra kroppar med konst (för att dumförklara er är det ju tatueringar och piercingar jag menar såklart).


Konst är väldigt brett, det kan mat också vara! Ett snyggt upplägg på tallriken är ju givetvis en höjdare, plus att det ser roligare ut också och blir då mer intressant att äta.


Denna tavla är skänkt av Nils Lindelöf, som faktiskt gav hela sin konstsamling som donation till vårt kära Sörmlands Museum, sammanlagt var det 681 stycken föremål. Det sades att han valde att ge bort sin dyrbara konst till museet för att han blivit så väl bemött utav personalen, hygglig kille!


Nu när vi ändå är inne på gåvor och sådant så gillar jag presenter, väldigt mycket. Men jag menar alla materiella ting är faktiskt inte så behövligt som alla verkar få det till. Om ni nu vet att ni inte tycker så, att saker inte spelar någon roll för er, så behöver ni inte ta åt er.


Men det jag menar med presenter, så brukar man ju vilja få tavlor och sånt när man flyttar hemifrån. Lite långsökt, jag vet. Men det är ju alltid väldigt kul att få en fin tavla som betyder mycket för en på väggen där man bor. Samtidigt är det nästan roligare att kanske göra den själv?


Nu sitter jag och lyssnar på Adiam Dymott och det är ju också konst, musik alltså, vet ni jag tror att jag skulle kunna rabbla upp en väldans massa saker som skulle relatera till konst. Gud jag blir alltid så invecklad och knäpp när jag ska förklara någonting, så ni kanske tycker att det är tråkigt... det kanske är min konst?



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: