Årets julklapp till...Britney Spears




Jag skulle vilja gen en julklapp till vår älskade Britney Spears. Presenten jag vill ge henne är en bra vän. Jag vill ge henne en vän som kan krama henne när hon är ledsen och försvara henne när folk öser kritik och elakheter över henne. För enligt mig förtjänar hon verkligen inte alla påhopp.

När Britney är välsminkad och perfekt kritiseras hon för att vara för snygg så att unga tjejer får dåligt självförtroende av att se henne. När hon sedan inte riktigt hunnit banta bort alla kilon efter att ha fött två barn så kallas hon fet och ful. Vilken budskap ger det till en tonåring? Och när Britney får nog och gör något som att raka av sig håret blir hon stämplad som galen och hysterisk. Jag blir så irriterad och arg på att vi tjejer alltid ska dra ner varandra. Hur hjälper det feminism?

Manliga kolleger kommer undan med det mesta (läs: köp av prostituerade, kvinnomisshandel, droger och kraftig berusning och galenheter efter alkoholintag) utan att tappa allt för mycket av sitt rykte eller heder, ”det är ju sexigt med bad-boys”.

Skyltdockan Lisa här har spenderat större delen av sitt 61-åriga liv i herrarnas omklädningsrum på Kabi-Fermenta i Strängnäs. Hon ser lite trött ut, men jag tror nog att hon och Britney kan bli fina vänner.

Så nu tycker jag att vi sätter på en Britney-platta, dansar rumporna av oss och skriker ”LEAVE BRITNEY ALONE” nästa gång någon fäller en elak kommentar om Britneys lår eller turkosa plysch-shorts!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: