Tema Efterlyses! "Teknikens under"


Mycket av vår vardag idag utgörs av teknik och det borde även höra till historien. Någonting som jag personligen blir fascinerad över är film och foto, det jag skulle vilja fanns med bland alla fantastiska saker är helt enkelt en DVD-spelare.

När jag var liten tittade man på VHS, och innan det VCR och Betamax och allt vad det nu var i det så kallade videokriget. När vi skulle gå över till DVD blev jag som ungt barn otroligt ledsen, ungefär som när vi i samma veva möblerade om i vardagsrummet, men efter ett tag insåg man att det var den nya grejen.

Och den fungerade, med paus, play och Blueray tog tekniken stormsteg, och den var här för att stanna. På en skiva som får plats i vilken bokhylla som helst kan det lagras många minuter av komedi, drama, action eller en blandning av de alla. Vi kan bränna, ladda hem (lagligt såklart) eller köpa i närmaste affär!

Nu går det till och med att spela in på DVD-spelaren utan att få med reklampauserna! Det här fantastiska föremålet förtjänar inget annat än en plats bland samlingarna.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: