I min garderob: "Mycket kläder, inget att bära"

Jag äger ingen riktig garderob. Jag knölar ner mina kläder i små byråer där de egentligen inte får plats. Nu när jag tänker på förvaring av kläder får jag total ångest, jag har nämligen ett litet problem som börjar bli frustrerande.

Att fylla en garderob har jag inga problem att göra. Men ändå känns det som att jag aldrig har några kläder som jag trivs i. Det slutar med att jag har samma jeans och samma tröja på mig varje dag ändå, hur mycket kläder jag än äger. Den enda fördelen med detta är att man slipper ha beslutsångest på morgonkvisten när man ska klä på sig.

Och på tala om beslutsångest. Studenten närmar sig som alla vet, men vad som också närmar sig är studentbalen. Det var grymt jobbigt att välja balklänning, speciellt när jag skulle få en uppsydd och inte kunde prova den innan. Men nu, nu har jag min balklänning hängandes på väggen i mitt rum. Och hade jag haft en garderob, då skulle den säkert ha hängt där.



Min balklänning är visserligen röd, men den här klänningen har också en mycket fin färg. Den är av blått och svart siden och är tillverkad 1860! det är för 151 år sedan! Vilken lycklig människa jag skulle ha varit om jag var den som fick bära den.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: