Tema sport: Att älska eller hata?




Sport kan vara oändligt många saker, det finns diskussioner om vad som är en sport och vad som inte är, men vem har rätten att säga vad som är rätt och fel?

Nu på lovet ska man äntligen få ta det lugnt igen och bara slappa, eller? Nej då, nu på lovet ska jag se till att röra på mig och få ut något av dagen! Jag ska ta nytta av snön och åka spark!

Det här är en barnspark från 1961 men ser fortfarande användbar ut om ni frågar mig, jag åker ju på en som ser nästan likadan ut. En träspark med medar av metall, fick en liten flicka vid namn Christina Johansson av sina föräldrar julen 1961, helt ny och fin.

Att åka spark är ett utav de roligaste man kan göra på vintern. Väldigt läskigt också, eftersom det kan gå fort ibland. Jag åker oftast med en kompis som antingen styr eller sitter på sparken. Det är nog läskigast att sitta på sparken eftersom man inte vet var personen bakom en har tänkt sig att åka. Inte heller hur fort hon tänkt åka... Jag antar att det är lite av en hatkärlek. Jag älskar att åka spark, men hatar att bli rädd.

Att den här är en barnspark ser man, höjden är 595 mm, och bredden 470 mm. Den sparken som jag färdas på är lite större. Skulle två personer ens få plats på denna lilla barnspark kan man undra?

Vintern är härlig och kall, det finns mycket att göra men det är lätt att man blir lite lat... Men nu ska vi aktivera oss och ha det roligt på lovet!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: