Tips till Halloween-utklädnad: om du verkligen vill skrämmas

 

Visserligen är ju självklart inte en tjej läskig om hon har på sig denna klänning, kanske inte heller en kille. Att säga det skulle vara en ren kränkning mot damen som varit omtänksam och efterlämnat denna dress. Agnes, som hon hette, var född redan på 1870-talet i Värmland men tillbringade sitt liv i Mariefred och därifrån har klänningen kommit till oss i Nyköping.

 

Skrämmas med denna klänning kan man endast göra som kille. Sättet man skräms på skiljer sig även lite ifrån vad man brukar förknippa med halloween. Här är risken att man skrämmer bort människor för en längre period, i alla fall om klänningen ständigt bärs och att bäraren inte finner sig i att ha något annat plagg. Vare sig det är halloweenfest eller ej.

 

Jag tror att bästa sättet att skrämmas med denna klänning troligare skulle vara på jobbet än vid utklädnad, kollegor och chef kommer nog att bli så paffa att fokus på arbete går ner till noll.

 

Eftersom detta objekt kanske inte var vidare relevant för halloweensammanhang så är ett tips till båda könen att skippa maskerna som går att köpa och t.ex. klistra på lite låtsasskägg, ett par udda glasögon och en ansiktsskymmande keps. Vips så ser man lite mordisk ut.

 

 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: