Det va tusan det här! Skum ask

 
 

Nu är det så att jag i grunden är en väldigt oturlig person vad det gäller mysterier. Jag ville bara försvara mig med detta innan jag avslöjar att den skumma asken som jag pratade om förut inte var så skum i alla fall. Jag berättade ju att den var full utav alla möjliga konstiga pryttlar såsom en spegel, en penna, några enorma nålar och en flaska bland annat. Det tycktes mig i tillfället ligga något slags djupare, mystiskt samband som jag inte förstod mellan dessa prylar vilket såklart var helt fel…

Asken var en slags förvaring för allmänna finesser helt enkelt. Ett etui där man hade samlat ihop virknålar, en penna, en parfymflaska, en spegel och lite andra förnödenheter på ett praktiskt och estetiskt tilltalande vis. Förmodligen hade asken tillhört någon rik dam med passion för att sortera sina småsaker på ett prydligt och exklusivt sätt.

Det är alltid lika tråkigt när fantasierna om ett mer spännande liv krossas mot en stenvägg utav vardagens tråkiga fakta men man får inte sluta drömma. För mig kommer denna ask alltid vara något mycket mystiskt även om den har en simpel förklaring på pappret. Man vet ju aldrig. Det kanske bara är vilseledande information. Jag menar. Är det inte lite FÖR självklart det här med etuiet?

Jag köper det inte.

 

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: