Överskattat: Överskattat av mig, sprider ljus hos dig!

Saker och ting anses ofta vara överskattade. Men vem är det egentligen upp till att bestämma vad som är det eller ej, ja överskattat alltså? Alla har vi ju olika relationer till olika saker. En sådan sak som många kanske tycker är lite väl överskattat måste väl ändå vara prydnadssaker, så som den här lilla ljushållaren i form av en tomte. 

 

 

Det finns så mycket som hurras och predikas och upplyfts mot höga skyar i uppskattning, och okej det kan tyckas löjligt och överskattat. Men själv tycker jag faktiskt att det är lite härligt och mysigt med just överskattade ting, just därför att så många på något vis har eller får en relation till vad som av någon anses överskattat.

Det som anses överskattat av en person kan ses som det bästa i en annans liv. Man ska aldrig undervärdera gamla tomtar och ting, de kan skänka ljus till många under årens lopp, just precis som denna lilla röda tomten här faktiskt har gjort, ända sedan år 1935 då den lilla gubben först såg dagens ljus i tillverkarens hand. Skatta mer!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: