Party: hembränt är bäst

 

Jag är ingen festprisse. Jag tycker att krogen är ganska tråkig, och det är väldigt mycket fulla personer som inte kan ta hand om sig själva eller folk som inte fattar när det går en gräns. Jag har antal gånger behövt använda fysiskt våld med hela kroppen för att knuffa undan män som börjat tafsa på mina kompisar. Krogen är helt enkelt inte min grej.

 

Att vara på fest hemma hos någon dock, eller bara hänga med kompisar så fort det handlar om alkohol, kan faktiskt vara ganska soft. Man blir kanske inte precis lika full just då, men om man blir det så vet man att man antagligen är i trygga händer med sina kompisar. Nu kan jag inte dricka för tillfället och det blir jag som sitter nykter och skrattar när mina kompisar blir allt fullare och beter sig som femåringar.

 

Hemmafest som 19-åring betyder oftast att någon köpt ut, men det kanske kan betyda hembränt om man är så dum. Det ni ser på bilden är en hembränningsapparat av konserve burkar och en gulplastbalja. Det sitter ett klistermärke på baljan som det står “vodka bra men hembränt bäst” på. Den hittades på 80-talet och var nog antagligen byggd i samma veva eller lite innan.

 

Jag kan inte påstå att jag har träffat på någon som dricker hembränt och hoppas att jag inte behöver göra det heller. Trots allt så är ju vaniljvodka blandat med apple sourz, limejuice och fruktsoda P2 vilket är ganska gott, så vem behöver hembränt?

 

 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: