Städa: organiserat och städat

 

Jag kan inte säga att jag hatar att städa för det gör jag inte, men jag ogillar helt klart att städa. Det som höjer städandet är att någon gång blir man klar och någon gång så kommer den plats man städar bli fin. Men vägen till det fina, alltså själva städandet, är riktigt hemskt.

 

Mitt rum är inte alltid stökigt på golvet, jag är helt okej på att hålla det rent, men resten av ytorna, min bokhylla, mitt skrivbord, precis alla andra ytor, är ett bombnedslag. Det enda som är organiserat i mitt rum är mina böcker som står efter storlek, färg, och/eller författare. Så har det alltid varit. Jag kan inte vara organiserad och städad hela tiden.

 

Trots det att jag nu tagit studenten och är “vuxen” så kan jag inte heller tvätta kläder. Det är säker jätteenkelt när man väl börjar, men just nu så har jag ingen aning. På tal om att tvätta så är det här tvättmedlet, Lux, tillverkat på Sunlight när det var en industri. Det är tillverkat någon gång på 1910 talet och var gjort för lite “finare” tvätt.

 

Jag antar att jag kommer behöva tvätta ganska snart med tanke på att jag hoppas på att få plugga vidare och flytta hemifrån. Vi får väl hoppas på att gå bra, jag menar, vad kan gå fel?

 

 

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: