Tågkonduktör eller popcornförsäljare?

Man kan fråga sig vad denna tuffa brud ska föreställa, och vad kan det vara? Är hon tågkonduktör eller popcornförsäljare? Gissar du på popcornförsäljare så bränner det, för här har vi nämligen en cirkusdirektör.


Emma Vestberg, bloggare på Youthhood.
Här som cirkusdirektör.

Första cirkusen vad jag vet var Cirkus Maximus som fanns i Rom ca 500 år f.kr. Det var en slags bana där man hade hästkapplöpningar och sånt. Sen kom den brittiske Philip Astley på 70-talet och tyckte att man kunde peta in lite humor i det hela. Där föddes dagens moderna cirkus.


Jag kommer ihåg när jag var liten och gick på cirkus. Jag fick sockervadd så att jag inte kunde sitta stilla på min plats medan någon överrörlig akrobat hängde och dinglade i ett rep sjukt långt ovanför marken.


Man får som sagt se akrobater, men man får se andra intressanta saker också som jättetränade djur, sjukt skickliga jonglörer och har man tur så är clownen rolig också.


Men Emma här, föreställer ju cirkusdirektören. Den viktigaste av de alla, den som öppnar upp och presenterar alla nummer och framför allt - fångar intresse.


Här krävs ju ofta en touch of humor, vilket våran Emma har. En cirkusdirektör med hög blå hatt och rosarandig kavaj kan ju aldrig bli fel!Dominique Sternberg

Postat av: Anonym

rosarandig kavaj:P

2009-04-22 @ 17:24:40
Postat av: Emilia

taack så jätte mycket :)

2009-04-22 @ 18:14:01
URL: http://beautylicious.blogg.se/
Postat av: BLONDIEGIIRL ;**

söt blogg:)

2009-04-22 @ 18:15:26
URL: http://jessicaajansson.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: