Töntiga saker: ”Plast och tyg kan förändra så mycket”Dockor. Strängt förbjudet att som kille gilla i tidiga år.

  

Man skulle vara cool, spela fotboll och tycka att tjejer var äckliga. Om det ändå blev så att man som kille kom i kontakt med dem ändå blev man strängt töntförklarad. Hemskt, men det är det tuffa livet man levde, det gällde att gilla och ogilla rätt saker och passa in.

När jag nu, typ 7 år senare, får flashback av att kolla på den här plastdockan blir jag seriöst förbannad. Lila klackskor, svarta legins som slutar vid knäna, rosa tygkjol, rosa nitbälte (med glasdiamanter istället för nitar) och någonting på överdelen som jag inte ens tänker försöka beskrivna.


Rosa läppstift, glänsande dessutom och en massa smink runt ögonen. Vem vill se ut så!? Ursäkta mig om nån klär sig så här, men dockan på bilden ser ut som en prostituerad 12-åring. De flesta känner väl igen en av dessa Bratzdockor och vet väl då att exemplaret på bilden är ett av de mindre extrema fallen i kollektionen.

Det är något jag tycker är riktigt töntigt, riktigt idiotiskt faktiskt. Hur vuxna människor skapar sånt här, säljer det i leksaksaffärer, och undrar sedan varför tjejer växer upp och får anorexia och en jättedålig självbild. Jag skulle kunna hålla på hela dagen, men det känns inte riktigt lönt.

Jag vill se dockor med normala kroppsproportioner, där midjan inte är smalare än huvudet...Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: