Värdefulla saker: ”Den tekniska dagboken”

Det är skillnad på värdefullt och värdefullt.

Det finns saker som har kostat mycket eller krävt mycket jobb som gör det värdefullt. Eller så kanske det är det där gosedjuret som man köpte för 20 spänn när man var liten och som man har sparat för att det är värdefullt, för att de symboliserar en del av ens liv.


Jag äger mycket värdefulla saker, och då menar jag dyra saker. Nu lät jag lite bortskämd, men om jag säger vad det är jag äger som är så dyrt så kanske varannan tonåring känner igen sig. För jag menar saker som; mobil, ipod, laptop, tv, kamera, osv. Sen kan man ju ha olika uppfattningar om vad som är dyrt eller inte. Själv tycker jag att en hamburgare är dyr.


Det värdefullaste som jag äger, som jag skulle freaka loss utan, är min kamera. Jag är ingen expert, jag kanske inte har tagit några speciellt bra bilder, men det är något utöver mobil och plånbok som jag alltid har med mig när jag lämnar huset.


Jag för inte dagbok, jag har försökt att driva en egen blogg, men har aldrig riktigt lyckats. Men, alla dessa bilder jag har tagit genom åren har jag alltid kvar och de är oerhört viktiga för mig. Skulle jag bli av med dem, eller min kamera, så skulle jag nog bli allvarligt deprimerad. Så det är riktigt, riktigt värdefullt för mig.



Detta är en 100 år gammal plåtkamera som användes av Carl Hugo Salling som fotade längs med Kalix älv en gång i tiden.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: