Sjukdomar: "Allt i Ett"



Allt i ett. Det ska vara allt i ett. Det finns inget mer ultimat än allt i ett. I teknikens värld har vi kommit en bit på vägen. Men i medicinvärlden går det trögt.

Förkylningar är lika återkommande som Kalle Ankas Julafton och jag vill inte ha det så. Jag vill ha en allt-i-ett-medicin. En dunderkur som slår ut allt ont och skonar allt gott. Dunderkuren skall liksom bomba bort allt skadligt, dock inte lika flaxigt som USA. Nej, denna medicin ska veta vad den pysslar med. Den ska bota allt från förkylningar till cancer.

Flaskan på bilden vore en perfekt behållare till denna mirakeldryck. Flaskan har en häftig kork med droppfunktion vilket förenklar doseringen. Jag har hittat behållaren, nu måste bara någon smart nisse uppfinna en allt-i-ett-medicin.

Eller som Aldous Huxley en gång skrev: ”Den medicinska forskningen har gjort så enorma framsteg att det praktiskt taget inte finns några friska människor längre.”  


Postat av: Elin

tack!

2009-12-02 @ 20:23:23
URL: http://twilightsaaga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ingen dum idé du har där alltså! :) Kostar nog bara mycket pengar för att få fram en sån dunder kurs medicin. Man kan ju alltid hoppas. :) Kul att du besökte min blogg. Ha det! //Maria

2009-12-02 @ 22:33:39
Postat av: Viktor

Jo det är ju lite utav en kostnadsfråga också... Ja vi hoppas vidare:)

2009-12-03 @ 18:23:25

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: