Bakad med lite kärlek kanske


Ibland så finns inte den inbakad i de flesta förhållanden. Folk som gått bakom ryggen på varandra, slåss, förolämpar, skiter fullständigt i en, orkar inte bry sig längre för att man bråkat varje dag. Tro mig, jag har varit där, och bara för det så är det inte mer synd om mig.

Jag tänker på att förr i tiden så var det inga affärer med andra, man älskade bara en person och så vidare! Sen finns det ju också folk i andra länder som har 12345678910 stycken fruar, skämt åsido men det är ju faktiskt så att de har kanske 3 fruar, som i Afrika t.ex.

Jag tänker på otrohet ibland, hur man kan skada en människa så mycket? Genom att förstöra en tillit som man gett till en person som man verkligen litar på, som man vill kunna dela i stort sett allting med.

Sen kan man också ljuga för sig själv att man var kär i en person som egentligen inte var den personen som man var tillsammans med. Vänskapskärlek, då du kan prata om allting med en nära vän som du inte kan berätta för din partner för du vet att det bara väntas skrik eller bråk, men vad vet jag om kärlek.

För mig är kärlek någonting vackert och jag tycker att alla borde få vara med om det, på det bästa sättet såklart, att ingen ska vara ledsen med den man är tillsammans med och att man ska kunna dela allt det fina med varandra, kunna respektera varandra vare sig man har tjej eller killkompisar eller inte vara den personen som gillar att ”hänga ute mycket”, utan att bara vara.


Matilda Thorén

Postat av: Anonym

Jag håller inte med i ett av dina stycken här. Visst, grundtanken i inlägget förstår jag, och håller med om. Men. "Jag tänker på att förr i tiden så var det inga affärer med andra, man älskade bara en person och så vidare!" Så var det inte alls. Det fanns lika mycket då som nu, men nu framställs det mer i media än det gjorde då, men det som inte syntes, fanns inte kanske?

2009-02-22 @ 14:14:09

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: