Love Me Do

Kärlek känns som något riktigt stort och abstrakt, det är lite knepigt att greppa vad det riktigt är. Det finns så många olika slags kärlekar, eller vad man ska kalla det. Sitt livs kärlek kan ju vara en bil, kanske en väldigt speciell soffa eller något annat materiellt ting. Eller varför inte viga sitt liv åt att spela trumpet?


Kärlek har skildrats i litteraturen i hundratals år. Det har skrivits om olycklig kärlek, förbjuden kärlek, underbar kärlek och alla andra kärlekar som kan tänkas. Ett klassiskt exempel är Romeo & Julia, där har vi kärlek på hög nivå! Det slutar väldigt olyckligt dock.


Även idag är kärlek nog ett av de vanligaste ämnena i tv-program, musik och böcker. Varje morgon när min klockradio väcker mig så är det alltid någon ny småsliskig kärleksballad som spelas. Då och då dyker det också upp en liten kärlekskomedi på bio med Hugh Grant i huvudrollen. Antagligen är det så för att kärlek berör alla på nåt sätt. Oavsett om det handlar om kärlek till semlor eller helt enkelt till sin pojk-/flickvän.


Hursomhelst, kärlek är för det mesta något helt fantastiskt! Men lyssna på den flygande snoppen nedanför, och skydda er!Emma Vestberg


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: