Nej, men titta en spegel!

Kärlek finns överallt. Syskonkärlek, hatkärlek, kärlek till prylar och bilar, kärlek till sina barn, eller kanske sina djur. Och såklart, den mest underbara kärleksvarianten av alla; egenkärlek!

Det fantastiska med att bli förälskad i sig själv (narcissism som det också kallas) är att man aldrig mer behöver oroa sig för ett litet sms som kan misstolkas, vad han egentligen menade när han sa att han älskade dig, varför han inte svarar direkt på ditt facebook-mail och om röda strumpor verkligen är tillräckligt sexigt. Den ideala dejten kommer från och med nu endast inkludera en spegel. Magi!

Visst kan de vara ganska så svårt att hångla upp sin egen spegelbild, men trägen vinner och efter ett  tag så kanske du inser att en blank yta är det bästa att dela saliv med. Att få barn är nog ganska kört, men adoptera en liten gullig flicka från Kina går ju alltid.

Snubben på bilden här är en ganska egenkär människa. På sin 50-årsdag skickade han ett foto till sig själv till sin fru. Trots sin narcissism så hade han i alla fall en fru, och det är ju en fin grej. Han kanske älskar sig själv och foton på honom, men i andra hand så älskar han sin fru!

Egenkärlek - när ingen annan riktigt räcker till.


Klara Lindvall


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: