Nyckeln till frihet!


Jag satt faktiskt senast idag och tänkte på att jag ville flytta hemifrån. Ha en egen riktigt schysst lägenhet med schyssta möbler och en riktigt fet ljudanläggning. Komma dit efter plugget och göra lite käk och bara göra det jag vill. Sen slog det mig att det faktiskt kostar en del med lägenhet, möbler, hyra och så vidare, rackarns…
    En nyckel måste man ha, ja det måste man. Oavsett vart du ska eller göra egentligen. Det finns inte bara nycklar som går till ditt hemlås eller ditt skåp i skolan, det är ju dom vanliga nycklarna.

Alla öppnar vi oss för olika människor, vi berättar om roliga respektive tråkiga saker som hänt. Det är bara vissa som har dom nycklarna. Vi berättar inte för alla om allting. Hur skulle det se ut egentligen? Ingen skulle bry sig, ingen skulle orka lyssna på mina saker jag hade att berätta, blah, värdelöst.
    Sen finns det vissa som har den nyckeln, nyckeln till ditt/mitt hjärta, underbart. Det kan vara en kompis, föräldrar eller din flickvän/pojkvän, möjligheterna är många. Det är en speciell nyckel som bara en person har och det är nycken till frihet. Det är bara du som har kontroll över ditt eget liv, låt ingen köra över dig med en massa trams. Du styr ditt liv och du har nyckeln till din egen frihet!


Victor Soldeus


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: