Saker man kan döda saker med: "Ett kokt strykjärn"Vill man döda något så finns det en hel uppsjö med produkter att välja mellan. Det finns saker som verkligen är gjorda för att döda med. Och så finns det saker som egentligen är till för annat, men fungerar lika bra.


Gift i alla ära, men det finns effektivare saker. Pistolen är väl hyfsat känd för sin förmåga att kunna stilla ett dunkande/bultande hjärta. Det är syftet med den också, från första början. Men det finns saker i hemmet som också har samma grundförmåga som en pistol. Det gäller bara att se möjligheterna.


Bland annat är strykjärnet en hushållsprodukt som kan åstadkomma mirakel. Då menar jag inte att det kan göra din skrynkliga skjorta slät och fin. Nej, det jag syftar på är skadan ett strykjärn kan frambringa. Får man ett strykjärn på hjässan så är man inte så kry längre. (Det jag menar) är att även de allra bästa och finaste saker kan göra skada.


Äldre strykjärn kunde bland annat vara gjorda av mässing. Äldre strykjärn är ofta väldigt tunga och otroligt hårda. Äldre strykjärn ser oskyldiga ut.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: