Utsmyckning: "Hatten älskar dig"För ungefär ett halvår sen skrev vi vårt första inlägg här på bloggen. Då var vi nya och förvirrade, nu är vi många inlägg smartare och lite rikare också.


Då skrev vi om mode, och nu tänker jag återvända till det underbara temat. Jag skrev ett lite nervöst inlägg som hyllade hattar, och här är jag igen. Hatten; fortfarande lika magisk.
 
Hattar kan användas till allt. Som idag, när det är ungefär 52 grader ute och gassande sol, kan man ha hatten som ett skydd mot de uttorkande strålarna som färgar skinnet brunt. Ingen huvudvärk här inte!


Råkar man befinna sig i öknen, är hatten din bästa vän! Dels slipper du svimma av solsting, och dels skulle du kunna bära vatten i din hatt om du skulle hitta en källa. Man kan slåss med hattar, skydda sig, göra ett politiskt eller vadsomhelst statement, men först och främst kan en hatt piffa upp vad du än väljer att sätta på dig.
 
Om du tillexempel skulle ha den här fantastiska hatten på huvudet så skulle du i princip kunna sätta på dig en säck av plast, du skulle ändå se helt underbar ut med en fin färgklick på huvudet. Hatten döljer din värsta hårdag, och om du inte orkar tvätta håret en dag så är det bara att placera en hatt på huvudet.
 
Vi är ungefär ett halvår mer erfarna här på bloggen, vi har mognat och förändrats. Men en sak är säker, hatten kommer alltid vara din bästa vän!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: