Äre fest eller?


Glamour, glittriga klänningar, stora balsalar eller att helt enkelt bara ligga och spy i en toalett på kvarterets närmsta pub. Festande finns i många olika former, smaker och hmm, lukter.

 
Man märker att den stora frågan som susar genom skolan veckorna ut och som motiverar eleverna att stå ut med resterande lektioner är; "Vad händer i helgen?"


För det mesta är det nåt partaj på gång. Genast börjar folket att fundera på vad för dricka de ska fixa, vad de ska ha på sig och hur man ska ta sig fram och tillbaka. De flesta vill ju vara tiptop om kanske skolans snyggaste snubbe skulle dyka upp. Sen när väl dagen är kommen så är det festa natten lång som gäller.
 
Klart, festa kan vara superkul, men inte alltid. Det kan knasa sig på så många sätt, pinsamheter kan uppstå, bråk och allt där emellan. Egentligen är det bästa att bara chilla med en grupp av sina närmsta vänner. Sådana människor man verkligen är bekväm med.
 
Det får mig att tänka på hur många gånger jag har hört folk säga hur de skulle vilja stanna i 18-20 årsåldern hela sina liv. Antagligen för att det är då som man fortfarande är ung och kan festa som mest med tanke på att man kommer in på krogen & systemet.


Men jag skulle i alla fall lätt stanna vid 5 år. Satan i gatan vad kul man hade då. När man inte behövde några slags berusningsmedel, utan tyckte att den ultimata festen innehöll lek i bollhav, blåsa upp ballonger och äta kakor & tårta.


Emma Vest


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: