Fukt


Fukt påverkar möbler, möbler påverkar ljudet, sittandet alternativt lutandet eller liggandet.  Allt det jag nyss nämnde påverkar en fest.


Att ha en fet fest kräver mer än vad egentligen tror. Ett tomt rum duger ju inte om du ska ha riktigt grym musik för då studsar ljudet. Studsande ljud är inte roligt.  När det sedan kommer folk blir det såklart bättre ljud men vart ska dem ta vägen? Alla orkar inte stå upp hela tiden. Efter någon timme suger det rätt rejält. Därför behöver vi möbler!


På geografilektionen
i skolan sa vår lärare att olika perioder under århundraden påverkar möbelkvaliteten. Under någon period under något århundrade var det i alla fall väldigt torrt. När det är torrt drar träslagen ihop sig och blir mer kompakta. Det ledde senare till att möblerna som tillverkades tålde väldigt mycket.


Under fester går det ibland hett till. Jag har hört talas om fester där det nästan vart fotspår i taket och att möbler pajat rätt rejält. Därför kräver detta att festarrangören har bastanta möbler. Indirekt innebär det väl att de hade fetare fester under den perioden under det århundradet när det var torrt?


Victor Soldeus


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: