Det borde vara kilopris



Hund, katt, mus, groda, papegoja, elefant och människan är alla djur. Hunden är människans bäste vän, en katt har nio liv, ibland måste man vara tyst som en mus och en del av oss snackar bara goja. Vi jämför oss själva med djuren runt omkring oss och alla har olika uppfattningar om olika slags djur.


En del är rädda för råttor medan andra låter sig brottas med krokodiler. Det finns människor som kallar sig djurvänner och det finns människor som endast utnyttjar djur. Alla de som är ägare till ett djur vet vilken nära och kärleksfull relation man kan få till sitt djur.


På bilden har vi 60-talets Paris Hilton, eller det ser i alla fall ut som det. Paris Hilton har gjort hundrasen Chihuahua lika känd som hon själv. Det känns som hon använder sin Chihuahua som ett slags smycke, eller kanske mer som en maskot.

En annan tanke som ploppade upp i mitt huvud var att Chihuahuahundar skulle vara betydligt billigare om det var kilopris på dem. Vissa djur är väldigt duktiga på att underhålla, kolla bara klippet:



Den som lärt känna människors ondska blir djurvän



Viktor Einarsson


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: