Droger: "Drogmode?"Detta är en pipa som lämnades in på museet för 17 år sedan. Den är lika gammal som mig och har används av Axel Edhager från Oxelösund en gång i tiden. Vi vet inte riktigt hur gammal pipan är, men vi vet att den är tillverkad av Elite.


Tobak som röks ur sådana här pipor kanske inte är något av de tyngsta drogerna (får man hoppas). Och det är inte ofta man ser en sån här pipa i bruk. Det händer att man svänger förbi en bänk någon gång och ser en gammal man sitta där och puffa på sin pipa medan han håller koll på sin gamla tax. Detta får mig att tänka på utvecklingen bland alla dessa nikotinberoende som man är omringad av.


Man ser cigarettsorter som blir allt mer flashigare, och samma sak med snusdosor och annat tobakstillbehör. Varför går man inte omkring med blingpipor och ett pack löstobak istället? Det kanske är otympligt, men skulle det inte vara mycket tuffare än en rosa snusdosa? Eller så äter man helt enkelt lakritspipor istället (som dessutom håller på att dö ut de också).


Postat av: Hans A. Kann

Verkligen en bra webbplats! Nu är det tyvärr så att de som är drogbegivna ofta gör narr av de som är mot droger . det ingår i det sjuka mönstret.....

Den drogpåverkade upplever sig själv som smartare än andra , trots att de sluddrar och knappt kommer ihåg vad de sade för tre minuter sedan...

För dem som vill veta mera om hur man kan hjälpa folk ur drogträsket har jag skrivit en bok. Den heter "PILLERPLANETEN" och går att låna på biblioteket - själv var jag i ungdomen mäkta stolt över en vattenpipa införskaffad i Turkiet. På 1700-talet var det dödsstraff på tobaksrökare i Ryssland, nu bolmar de på trots att deras löner är urusla. Alkohol, tobak och cannabis är "fattigmansdroger, som knäcker många i förtid.

2009-09-18 @ 19:09:54
URL: http://www.promaxmedia.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: