Hur man överlever hösten: "Härda ut!"Många tycker illa om hösten, många tycker illa om vintern, alla tycker vi olika mycket hösten och vintern. Ibland får man helt enkelt bita i det sura äpplet precis som när man i sjätte klass sydde sig i tummen på en symaskin.

Hösten och den återstående delen av året som fortsätter att vara kall, regnig, snöig, blåsig, allmänt otrevlig och vacker är egentligen något väldigt stilrent. Det är övergångarna som är kassa.  Själva vintern med ett fint snötäcke och en mysig sol är bara en otroligt trevlig återspegling av den fina nord vi har här. Men övergången mitt emellan är något att reta sig på. Vädret skiftar och det är allmänt jävla otrevligt...

Det bästa sättet att överleva allt det jag nyss nämnde är nog att stå ut och hoppas på att snön börjar tyna bort i slutet av mars, du hittar saker som du aldrig du trodde skulle hitta under snön, mestadels hundbajs som du sedan kliver i. Men när du klivit där i vet du att det bär mot sommaren! Precis som att sy sig i fingret alltså…Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: