Så var min sommar: ”En sommar som förmodligen inte kunde blivit mycket bättre”Emmabodafestivalen: "oförglömligt och riktigt jäkla skitbra", men musiken är bara en del av festivalnöjet.

Den här sommaren. Sommaren 2009 kan för min del bara beskrivas på ett sätt. Fantastisk. Men om jag nu ska räkna upp varenda liten sak jag gjort i sommar kommer det inte låta så fantastiskt, utan det är på nåt sätt helheten som gjort att det bara blivit skitbra!

Men en överblick funkar ju sällan för att förstå detaljerna, så jag kör på en resumé av guldkornen från lovet. Precis innan vi på Youthhood gick på sommarlov skrev vi ju ett varsitt inlägg med rubriken ”mina förväntningar på sommaren” ( http://youthhood.blogg.se/2009/june/mina-forvantningar-pa-sommaren-en-sommar-me.html#comment).

Och när jag nu i efterhand läste det här inlägget inser jag att nästan alla mina förväntningar uppfylldes under sommaren, och många saker har varit bättre än förväntat. Som översikt var det nog bara vädret som var sämre än förväntat, för mycket regn och kalla dagar för min smak.

Men för att börja resumén från början, eller i alla fall nästan, var det ju Danmarksresan. En resa där vädret som tidigare varit ganska kass blev riktigt bra och jag fick största delen av min solbränna där. Annars utlovade väl den resan inte speciellt mycket mer än de vi gjort tidigare år, men vädret har ju stor betydelse. Väl hemma följde en regnig vecka ute på familjens segelbåt och efter det två veckor hemma som tillbringades så mycket som möjligt med kompisar.

Sen, nu är vi inne i mitten av juli, var det dags för det som jag såg minst fram emot, sommarjobbet. Jag jobbade som sagt som funktionär på golftävlingen SAS Masters vilket i och för sig är ett väldigt kul och spännande sommarjobb eftersom det är så omväxlande.

Sen till sommarens höjdpunkt: Emmabodafestivalen! Ja, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om den, men nu ska jag försöka hålla mig kort (går väl sådär ser jag nu när jag kollar på de tiotal rader jag redan avverkat), men det var ett sånt minne som kommer att sitta kvar ett tag, oförglömligt och riktigt jäkla skitbra va det!

Ingen rast ingen ro, från Emmaboda tog vi festivalbuss mot Göteborg och ännu en anslutningsbuss mot sommarstället. Och som alltid är de veckorna väldigt sköna, med mycket stek på klipporna och mycket bad.

Resterande veckor av augusti har tillbringats hemma i Nypan med kompisar innefattande filmkvällar, chill och bad. Som en liten spontan avslutning bestämde sig jag och en kompis Linn att åka på en endags metalfestival i Nykvarn sista helgen, vilket var skitkul också, bra band där också såsom Adept, Sonic Syndicate, Dead by April och Millencollin.

En riktigt bra sommar helt enkelt, och jag kan bara hålla tummarna för att sommaren 2010 blir minst lika bra, om inte bättre…Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: