Påsk: Lampornas bortgång!


Nu börjar det verkligen kännas att våren är på ingång. Det gör mig extremt glad och jag blir motiverad till grejer som jag inte alls var motiverad till att göra bara för någon månad sen.

Snön smälter, fåglarna börjar få fart på bobyggandet, sommartiden är äntligen ett faktum, och lamporna är numera släckta på eftermiddagarna. Jag har just nu en väldigt positiv inställning till livet! Nu känns ingenting dystert längre, inga mörka, tråkiga, deprimerande promenader till bussen efter skolan med tända gatulyktor som belysning, klockan 4 på eftermiddagen. Nu lever jag, jag är inte längre någon valsande zombie!

Det här är påskens vecka. Många familjer och ungdomar kommer med vänner fira påsken med årets kanske första ”grillkväll”. Barnen får sina påskägg med godis i och hela samhället blir glatt och belåtet.

Jag hoppas inte att påsken kommer vara lika besatt av lampor som vintertidens mörka kvällar varit. Jag tycker att alla ska leva av solljuset så gott det går när väl solen står på himmelen! Lampornas tid är över. Tack och adjö med det elektroniska ljuset!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: