Tema Nyår: "Ett nytt år"Tio, nio, åtta, sju, sex, fem fyra, tre, två, ett, gott nytt år! Nu är det dags att börja ett nytt kapitel.

Det finns ingen mer passande dag för att bara glömma allt, man kan inte få det ogjort men i alla fall försöka glömma det och blicka framåt. I den här boken från 1943 står det om en massa yrkessjukdomar men jag har den bara för att visa att man borde bläddra vidare i livet.

Kanske uttala ett nyårslöfte och försöka hålla det men mer än så, lägga allt gammalt groll bakom sig. Förlåta de man annars inte har velat förlåta och sen hoppas på detsamma ifrån andra människor.

Det behöver inte vara livsavgörande men åtminstone själv försöka få in känslan av att nu startar något nytt. Söka nytt jobb, söka till den där utbildningen som alltid har legat och väntat på en eller bara samla nya krafter, vända fram till det nya kapitlet och göra det bästa av det kommande året vad det än kommer att innehålla.

Vad som komma skall kan man nämligen aldrig veta. Hur förutbestämt livet än ter sig kan det ta en helomvändning, till det negativa eller positiva, i alla möjliga olika former. Under nyår gäller det att förbereda sig inför dessa.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: