Frosseri: Ju oftare du frossar, desto mer frossar duHär ser vi en låda fylld med mcdonalds prylar från vårt 2000-tal. Mmmmm gott tänker du kanske? Eller så kanske du tänker att det är flott och äckligt? Eller att det innehålla vad som helst i denna sorts mat.

Det finns så många slags rykten och historier om denna matkedja och dess mat. Och vi vet inte vad som faktiskt är sant eller falskt med dessa rykten. Men en sak vet vi, att det är riktigt onyttigt, men att det kan vara fruktansvärt gott. Och att det är riktigt lätt att hamna i en ond cirkel av såkallad mcdonaldsmat. Ju mer vi äter det, desto mer ökar det suget, precis som med koffein eller cigaretter. Fett och socker har samma verkan, iallafall på mig.

Jag såg en dokumentär om denna kedja för ett tag sedan, en snubbe som skulle leva på endast mcdonaldsmat i en månad. Han var tvungen att gå till X antal olika slags läkare för att kolla om hans kropp överhuvudtaget skulle klara av det. Bara det är ju helt sjukt. Efter en vecka mådde han inte alls bra av den nya dieten.

Så unna dig skräpmat lite då och då och ta det lugnt med frosseriet helt enkelt, man vill ju inte ha fett i hjärtat eller äta råttor, paddor och ormar i helvetet.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: