Sommar 2010: Sol, vampyrer och vattenmelon är det bästa som jag vet, förutom sommarlov och lek!Sommaren 2010 känns som en riktig supersommar. Det känns som att solen kommer att lysa starkt i sin närvaro, glassarna kommer att smälta fort i värmen och grilldoften kommer att virvla in mellan gårdarna här hemma i Okle.

För min del blir sommaren i alla fall superfin. Jag lägger till ett år på mitt liv och förvandlas plötsligt till sjutton galet vuxna år. Annars ska jag faktiskt jobba, träffa lite varulvar och en och annan vampyr kanske. Jag ska hänga ute på klipporna med iskall vattenmelon och Ipoden fastklistrad i öronen.

Sen ska jag nog passa på att bara åka ut i skärgården med vänner och bara njuta av alla myggorna som bits. Är det inte otroligt hur fint det är i skärgården om sommaren, och hur underbart det är att uppleva allt vackert från en båt?

Kanske ska även du ut till havs i sommar, i så fall tycker jag att du borde åka med den här båten med namnet EXPRESS, eller ja om den hade varit lite större kanske. För visst ser den härlig ut? Man riktigt hör måsarna skria och saltvattnet stänka upp på brunbrända ben. Men båten på bilden är faktiskt bara en leksaksbåt och det är just det som är det viktigaste med sommaren. Att fortsätta leka!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: