Tema Vuxenpoäng: "Det finns ju en dag imorgon också"



För kanske hundra år sen blev du vuxen så fort du slutade grundskolan och blev satt i arbete i hemmet eller någon fabrik. Nuförtiden finns det många saker som gör dig "vuxen på riktigt".

En sak kanske kan vara den dagen då du bestämmer dig att byta mail från det nostalgiska love__me__2@ som du skapade i typ femman till det betydligt mer mogna klaralindvall@. En annan sak kanske är dagen då du fyller arton och får skapa ditt eget konto på Nordea och får studiebidraget direkt till ditt EGET konto.

En annan sak som gör dig vuxen är kanske den galna festkväll då du bestämmer dig för att dricka varannan vatten och går hem klockan tio med motiveringen "det finns ju en dag imorgon också". Den dagen då du bestämmer dig för att bara ta ett litet glas vin till din hemlagade middag som du har serverat dina barn efter en lång jobbdag. Då vill du kanske koppla av med ett glas rödvin till Aktuellt och det kanske också är den dagen då du inser att du har blivit vuxen på riktigt.

För den som vill vara vuxen på riktigt kan jag rekommendera det här glaset. Det lär ju inte ge någon överdriven baksmälla på lördagen när du ska åka till Kolmården med småkidsen i alla fall.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: