Fräscht: "Ett passande tema"



I helgen ska jag och min pojkvän ta en liten sväng till Coop och köpa saker som rollar, maskeringstejp, penslar och färg. Förstår ni vad vi ska göra? Vi ska måla om, i en ny och fräsch färg.

Jag och min pojkvän bor i universums minsta lägenhet och dess blå väggar gör inte så att den känns större precis. Plus att jag hatar färgen blå när det gäller inredning, det funkar när det gäller toaletter men ingenting annat. Personligen älskar jag varma färger och skulle gärna vilja välja en röd färg, men eftersom det bara skulle göra lägenheten mindre så låter vi bli med rött.

Nu undrar ni säkert varför jag har valt en ask med häftstift till dagens tema. Fast är man smart så kan man ju koppla. Det är nämligen så att vi ska måla om i en ljus och fräsch färg och sedan dekorera med svart/vitt.

Vi ska sätta upp mina två fina planscher varav den ena är en bild på Robert Smith från The Cure och den andra på bandmedlemmarna i Depeche Mode. Man önskar ju att vi kunde sätta upp dem på ett snyggare sätt än häftstift, men så får det bli, och snyggt kommer det bli.

Kala väggar är ingenting jag gillar direkt, därför tackar jag världen för häftstift och möjligheten att klämma upp vad man vill på väggen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: