Kafferep: "One more cup of coffee"Jag gillade inte kaffe förut, jag gick nämligen igenom en traumatisk upplevelse när jag var liten. När jag trodde att mina föräldrar inte kollade på så tog jag en stor klunk av mammas kaffe.

För det första så var det skitäckligt, sen såg tyvärr min pappa händelsen och sa till mig "Om man dricker kaffe när man är liten så slutar man växa". Jag blev livrädd och bestämde mig för att aldrig dricka kaffe igen.

Nu idag vet jag inte om det han sa var sant eller inte. Jag blev ganska kort ändå, fast jag inte drack kaffe. Men en grej som förändrats är att jag idag älskar kaffe!

Det är sällan det går en enda dag utan denna dryck, speciellt långa kalla skoldagar. Dock finns det lite negativt med det, kaffe är dyrt! I alla fall om man måste gå och köpa det på ett café varje dag.

Jag har en lite hatkärlek till den som upptäckte kaffebönorna. Det är så gott, men ack jag har inte råd. Om vi levde år 1756 skulle kaffe vara förbjudet just nu, då var det på grund av att bönderna var lite sura över att hembränning var förbjudet och hämnades.

Det höll inte så jättelänge. Lite synd, det skulle varit bättre för min ekonomi.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: