Nystart: "Är fräscht"

Vi alla behöver en nystart någon gång. Jag har nog haft över 1000 nystarter, jag vill alltid börja om och göra saker bättre än vad jag gjorde de innan. Men det är inte alltid så lätt, ibland kan man bara inte göra det. Det är då man önskar att man hade en magisk klocka som man kunde dra tillbaka tiden med.

Men det handlar ju inte riktigt om det, det handlar mer om att ta nya tag och göra nya saker. Och att känna sig redo. Jag och mina vänner har pratat mycket om att flytta till London efter studenten och bo där ett tag. Nytt boende, nytt jobb, nytt land, nytt språk, nya människor. Det kallar jag nystart.



Så jag hittade den här globen av pappiermaché från 1766. Den är mycket stor och stativet är målat i just engelsk röd färg. Det var ju inte kopplingen jag var ute efter men det var ett trevligt sammanträffande.

Jag tänkte mest att själva grejen med att flytta utomlands måste vara en av de största nystarterna man kan göra. Att förändra sitt liv väldigt drastiskt, även fast det bara är för nån månad. Nystart är häftigt, nystart är fräscht.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: