Gissa prylen: "Vad är det här?"Det finns många lustiga prylar på Raspen, många saker som man inte har en aning om vad det är för något. Lite som den här saken, vad är det egentligen? Här nedanför finns några alternativ, svaret får ni nästa vecka!

1.
Ni vet dom där grejerna, vet inte om dom har ett namn, som har varit ganska populära den senaste tiden som ser ut som en visp fast man använder dom för att massera hårbotten? Det är faktiskt inte en ny uppfinning. Det har funnits sådana sedan tidigt 1300-tal. Detta är en gammal hårbottensmasserare gjord i järn, dock slog den aldrig riktigt igenom då den kunde orsaka ganska jobbiga sår på huvudet.

X.
Denna pryl är en av de mest meningslösa uppfinningar någonsin, det är en brödnagg. En brödnagg använder man när man bakar bröd då man som slutfinish gör sådana där små hål uppe på brödet. Varför göra en specifik grej för just detta ändamål? Känns ganska onödigt. Varför inte bara ta en gaffel? En pinne? Vad som helst?

2.
Den här grejen finns inte, det är en illusion. Kan någon verkligen bevisa att den existerar? Kan någon bevisa att något överhuvudtaget existerar? Finns jorden? Finns vi? Finns livet? Finns denna taggiga sak?

Så, vad tror ni? Skriv ert svar i kommentarerna här nedanför!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: