Mitt tema till framtida bloggare: "Revolutioner!"Ett måste ett skriva om är varför vår värld ser ut som idag, därför tilldelas våra framtida bloggare ett viktigt tema, revolutioner.

Varje revolution börjar med nedskrivna ord, därför har jag valt att skriva om ett skrivbord. Just detta kommer ifrån 1940-talet och har faktiskt använts som arbetsbord fram till 2000-talet. Med skrivna ord menar jag uppmanande texter, gömda lappar och tidningar som egentligen inte får tryckas! Revolutioner väcks överallt hela tiden och kommer fortsätta så eftersom att det alltid finns orättvisor, och modiga människor som vill ta sig ut ur dem.

När jag var liten trodde jag att världen var en fredlig plats och att allt dumt som hänt var gammalt och glömt. Att krig, bomber och svält hörde till historian. Efter timmar av filmer med lyckliga slut var jag fast besluten vid att det var så det såg ut. Sen en dag vaknade jag och insåg att fred inte existerar överallt. Nu låter det som att bitterheten ligger och gror inne i mig men det är inte hela sanningen.

Ord som frihet, rättigheter och förändring kommer alltid att få hela länder att sättas i gungning! Det finns mycket negativa saker med revolutioner, tolka mig inte fel. Många liv berövas och platser förstörs och det är inte den bästa lösningen. Ändå har ordet revolution en positiv klang.

För att citera varje Miss Americas ord ”I want worldpeace”. För vem vill inte det! Det är just därför revolutionärerna aldrig kommer att ta slut. Det kommer alltid finnas de som kämpar, tyvärr genom våld, men också genom ord.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: