Fantasi: Tråkig och oinspirerad

 
 
En tvådelad, beige klänning i shantungsiden som användes under 1900-talet. Jag skulle beskriva den som tråkig. Den ser alldeles för enkel och stilren ut och helt enkel, tråkig. Precis som min fantasi. Tråkig. Enformig. Okreativ och oinspirerad.

När jag ska ut med kameran runt halsen blir det oftast trettio nya bilder på samma gamla blomma som växer på samma ställe den gjort i den tre senaste åren. Kanske får en bättre vinkel denna gång, eller ett snyggare skärpedjup. Vill egentligen bara banka vett i huvudet på mig själv och se saker och ting på ett annat sätt. Blommor, grenar, träd och landskap. Det är alltid samma sak och jag hittar aldrig något nytt att knäppa bilder på.

Det är samma sak i skolan. ”Skriv en påhittad saga”. Alla andra börjar vässa pennor och kladda ihop idéer medan mitt huvud står still. ”Jaha, det var en gång… en… eh…”. Jag är så himla dålig på att komma på saker och ting, och försöka komma på lite nya kreativa saker att skriva om eller att fota. Ska försöka samla på mig lite kreativitet och galenskap denna sommar, så jag kan komma tillbaka till skolan med en massa påhittade sagofigurer och till en blogg full med intressanta bilder!
 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: