fråga doktorn: Den enkla lösningen!

Våra bloggarna har denna vecka reflekterat över fenomenet "fråga doktorn" som är ett vanligt förekommande tema i såväl tv som tidningar och radio. Vad har magasinet för spännande åkommor egentligen? Denna vecka har fantasin (och ironin) fått flöda fritt i Youthhood. Läs med en nypa salt :)Känner du dig lite vintertrött?

Känns livet lite tråkigt?

Har du jobbigt att prata med människor?

Är dans inte ens ett alternativ när du är ute?

Vill du nå snabba resultat?

 

Som diplomerad expert i ämnet kan jag dr. Lina Westlund då rekommendera C2H5OH. Etanol är det perfekta botemedlet mot de flesta symtom du har. Fördelarna är många, det är båda enkelt, billigt och lätt att producera i det egna hemmet. Enklast gör du det med en apparat som denna, men självklart går det också mycket bra att köpa några flaskor Vodka.

Alkoholen tas med fördel oralt och effekten håller i sig några timmar.

 

Bli av med dina problem idag, testa vår väl prövade metod och slipp obehag!

 

Lina Westlund leg. Dr

 

Bieffekter: Vid överdosering kan kräkningar, minnesluckor och svimnings attacker uppstå. Använd inte andra läkemedel i samband med alkohol och behandlingen bör inte ske i mer än 20 år om inte din doktor föreskriver annat.

 

 

Hembränningsapparaten hittades av polisen under en husrannsakan 1980 i Eskilstuna. Notera det mycket underhållande klistermärket.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: