Fråga doktorn: maläten
Känner du dig yr ibland? Kanske drabbas du ovanligt ofta av vinterkräksjukan? Brukar du få höra på morgonen att du ser lite trött ut? Sväller din mage upp sporadiskt vid olika tillfällen? Brukar du tycka att ditt hår slits fort även fast du använder heat control?

Här kommer svaret på din åkomma. Du är nämligen maläten.
Smittad kan du ha blivit när du förtärt en banan, malar trivs verkligen bra i bananer. Bananernas fysiologiska processer gynnar malen och deras anatomi förstärks genom vitaminerna och bananernas förmultning. Malarna gräver sig in i bananköttet genom skalet och utrotar bananflugorna. Malar kan manipulera dessa flugor genom ett pulver på vingarna som bananflugorna avskyr. Försöker du alltså bli av med bananflugorna hemma bör du sluta, då riskerar du att bli maläten när dessa kreatur kan dominera i bananriket. Observera dock att lösningen inte är att sluta äta bananer, för utan vitaminerna från bananerna riskerar du att bli drabbad av andra syndrom så som känguruhopp orsakat av fruktarial stress eller hårsäckskramper till följd av bananskalsbrist.

När du blir maläten börjar det först i din mage. Den sväller upp lite nu och då och kan ibland verka oerhört vältränad och stabil. Detta är inte en följd av att du köpt hem abtronic från twins, utan för att malarna far runt där inne. Sedan börjar vasaloppet genom hela din kropp. De gnager på dina hårtoppar, smaskar under dina ögon som då ger bieffekten att du mörknar kring den arean. När du blir yr har dem nått hjärnan och det är också då personlighetsförvrängningen sätts igång. Likt en lobotomi eller ett split-brain ingrepp kommer din hjärna att reagera annorlunda eller inte alls på stimuli. Slutligen har malarna ätit klart och söker sig ut genom huden. Detta kommer inte alls göra ont till följd av din hjärnas obalans.

Du dör inte av åkomman, men du kan komma att få det svårt rent socialt, på arbetsplatsen och i vardagen. Ett toalettbesök kan bli det omständigaste. Vi rekommenderar att du så fort du upptäcker ett symptom så fort som möjligt uppsöker anticimex, för en malsugning. Du kommer att renas från malar och försäkringsbolaget betalar reparationen av ditt inre. Rekommenderade arbeten för malätna människor är arbete i spökhuset på gröna lund eller som skådespelare i akter som involverar träd (du kommer att anta en brungrön färg).

Den här västen från 1917 är ett klassiskt bevis på denna sjukdom. Den blev buren av studenter i Uppsala under en fest, som måste ha slutat mycket tragiskt... Nu återfinner man detta föremål i arkivet som ett minne av de perforerade malätna. Sjukdomen är påväg att uppstå i modern tid i och med importen av bananer och okunskaper kring frukt och grönt.
Att vi blir feta resulterar alltså i att vi slutligen blir straffade av malarna.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: