Tv-program: Färgstarka hemmafruar





Jag tycker om att titta på tv, tycker det ändå är ett bra tidsfördriv trots att allt som visas på tv idag är överdrivet och för mycket. Något positivt med vad som visas på tv idag är alla dessa serier jag fastnar för. Jag är verkligen en seriemänniska, och min smak är helt blandad.

Dock följer jag endast två serier som går på tv, resten ligger i mappar på datorn eller på cd-skivor. En av dessa serier som jag följer veckovis är Desperate Housewives, så jag sitter bänkad framför kanal 5 klockan 21.00 varje tisdag. Jag älskar serien, från början till slut. Den är underhållande och vad jag kommit på, väldigt färgstark. Det är hus i olika färger, klargröna gräsmattor, kritvita staket och himlen lyckas alltid vara sådär härligt blå. Blommor, träd och växter lyckas alltid blomma extra mycket och allt på den där gatan känns fridfullt och detaljerat när man först lägger ögonen på den. Karaktärerna i sig är inte heller särskilt rädda för färger, de kan springa runt i både rosa, gröna och blåa klänningar och konstigt nog passa i dem. Jag skulle också gärna vilja passa i fabulösa färgglada klänningar och ta hand om mina blommande växter i mitt stora fina hus på Wisteria Lane.

Denna färgglada klänning tyckte jag kunde få representera denna färgstarka serie. Det är en ärmlös ceriserosa stickade klänning var det Maj-Britt Alvarsson och fanns på Sörmlands museums utställning ”Apropå 70-tal”. Den hängde säkert lika fint där som den klädde Maj-Britt.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: