Tv-program: När du behöver en boost i den trista vardagen!




Att ligga i en säng med någon man gillar en lördag och ha ett riktigt långt maraton med en riktigt bra tv-serie, det är något av det bästa man kan göra!

Att komma hem efter en lång skoldag, lyckligt medveten om att det senaste avsnittet av ens favoritserie bara ligger och väntar på internet, det är underbart!

Att nedtryckt med familjen i vardagsrumssoffan och slötitta på en amerikansk kriminalserie en fredagskväll, det är mys på hög nivå!

 

För mig fungerar tv-serie-terapi som en boost i vardagslivet. Lättar upp, förgyller och tröstar. Gör en lite piggare och starkare, precis som kosttillskottet Nitrocell muscle boost.

Kosttillskottet har använts av body buildern Per Erixon någon gång kring 2006 i Katrineholm.

Pulvret, en boost för gigantiska muskler. Tv-serier en boost i skolstressen

 

I tv-seriernas ära tänkte jag göra en liten lista på några av mina absolut bästa serier. De passar att se när man är på lite olika humör men är underbart bra på sitt eget sätt!

 

Glee - För att det är den bästa feel-good serien. Ingen disskusion. Känner du dig stressad, ledsen eller bara vill le lite? Jag ordinerar Glee!

 

Breaking Bad - High School-lärare i fysik som börjar meth-tillverkning och slår sig in i New Mexicos undre drågvärld. Bara ploten säger väl varför du måste kötta denna serie?

 

My So-Called Life - Åh, bästa 90-tals serien! Har allt från tonårs-depp till snygga killar och underbara grunge-kläder. Varning! Slutet är så öppet att man bara vill gråta!

 

Skins - Engelskt, dekadent, tonårigt, mycket intrig, underbara karaktärer, död och kärlek. Riktigt, riktigt bra helt enkelt!

 

Bored to Death - För att jag älskar Jason Schwartzman och för att han i den här serien försöker skriva en bok samtidigt som han inleder en privatdetektivskarriär.

 

Lost - Så spännande! Älskar alla små detaljer som bara smyger sig på allt efter som. Se!

 

Daria - Tecknad serie om cyniska Daria och hennes kompis Jane. Så sköna. Och coola.

 

Veronica Mars - Veronica löser brott, problem och kärlekstrassel. Perfekt när du har mycket tid över, för när man väl har börjat titta går det inte att sluta!

 

Så, mys ner dig nu och bara njut!


 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: