Hemma hos mig: Gosig med historia

Bild hemifrån Alexandra Eriksson
 

Detta är det bästa jag vet och min bästa vän som funnits hos mig sedan jag var fem år gammal. Bampe heter han och han bor för det mesta i min säng, och när jag inte somnar med min pojkväns armar om mig så somnar jag med armarna runt Bampe.

 

När jag var fem så hade min mormor och morfar ett sommarland i Söderköping, där även min moster och hennes man hade en våning. När de skulle flytta hjälpte vi till och jag såg Bampe sitta i ett fönster och se sådär ledsen ut som han gör på bilden, så jag tillbringade mest tid med honom under den tiden. Linda, min moster, sa sedan att jag fick behålla honom, och sen dess har han fått stått ut med tårar, kramar, hål lite över allt, nedkastningar och senast en tvätt som gjorde att han gick av på mitten. När jag skulle ta ut honom ur tvättmaskinen började jag gråta. Hans inälvor låg över hela tvättmaskinen och huvudet var av. Haha, det var faktiskt hemskt. Tack och lov sydde mamma ihop honom igen, så nu är han hel och fin.

 

Bampe skulle passa i magasinet just för det här, hans historia. Jag har minst hundra olika saker att berätta om honom, och det är just det som bevaras i magasinet, historia.

 



Denna vecka har bloggarna i Youthhood valt ett föremål från sitt eget privata föremålsmagasin, hemma hos sig själv. Vad har bloggarna själva för gömda skatter på sin kammare? För visst är det så att alla föremål kan vara en skatt, det är människan bakom, han eller hon som berättar historien, som avgör föremålets värde!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: