Mordvapen: DEATH BY HULA HOOP

 

Death by hula hoop.

 

Slänger in lite engelska sådär i början av inlägget, bara för att jag är helt kär i ordet hula hoop. Liksom jämför det med svenskans rockring, låter ju som en ring av stenar eller möjligtvis rockor. Inte alls som den fräna underhållningspryl som rockringen faktiskt är. På bilden ser ni förresten en polkagrisrandig sådan i blått och vitt, den tillhörde familjen Fargo och från vad jag vet så användes den endast som en leksak i diverse rörelselekar.

 

Okej, back to business nudå.

 

Jag tror inte att denna rubrik om ett dödsfall orsakat av en rockring är någon som du har tidigare sett; inte på löpsedlarna, inte i någon liten notis och inte ens på den kära ansiktsboken.

 

Men den egentliga frågan är: kommer du att se den i framtiden?

 

Eller: kan man dödas av en rockring?

 

Mördarna på CSI är numera så kreativa så de skulle säkert klara av det, manusskrivarna kanske läser detta inlägg i precis denna stund och stjäl min briljanta och mycket möjligt unika idé. Men om jag som fullkomlig mördarnovis (med ett undantag för nämnt CSI-tittande) skulle klara av det, det är en helt annan fråga. Och bara för att klargöra det hela, inga experiment utfördes för att komma fram till den avgörande slutsatsen.

 

Det är lite svårt att slå ihjäl någon med en rockring, att strypa någon med den runda ringen kan också vara lite svårt (poängen är att den är rund och större än dina höfter) och för at dränka någon behöver du någon vätska och för det är rockringen aningen för plastig.

 

Men den avgörande slutsatsen är att *trumvirvel* ... ja, det är möjligt!

 

För att förhindra att någon läsare får för sig att testa på min slutsats – som visserligen är mer än hypotes än en slutsats – så avhåller jag mig från att dela mina mordiska men oskyldiga idéer. Jag vill ju trots allt inte behöva se någon rubrik som innehåller både ordet rockring och ordet död, eller mord för den delen.

 

 

 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: