Sol: Sommar, sol och STUDENTEN

 

I skrivande stund är vi inne i mars och det slog mig just att resten av den här terminen nästan bara består av händelserika och roliga saker för min del. För det första så börjar snön försvinna och solen börjar äntligen titta fram. Bara det är jag obeskrivligt överlycklig för. Jag vet inte vad det är, men just denna vårtermin känns lite extra, och jag blir lite extra glad när jag inser att det faktiskt är vår snart. Undra om det kan bero på att jag faktiskt tar studenten i sommar? Ja, jag tror nog det.

 

Under vecka 12 kommer studentmössorna till skolan, 24 mars fyller jag 19, vecka 14 är det påsklov och 2 april är det studentkryssning. 25 april har vi en studentskiva på skolan tillsammans med lärarna, och helt plötsligt är vi snart inne i maj redan.

 

Första maj består av Beppe för oss studenter och efter det är det dags att börja lämna in det sista i skolan, och vi har även en studentskiva planerad med alla treor. Och det är helt sinnessjukt hur snabbt denna månad kommer gå. Den 14e juni kommer jag stå på trappan till teatern och försöka få in tanken av att jag precis sprungit ut. JAG har tagit studenten!

 

Sommaren för min del kommer bestå av en himla massa jobb, men en festival är inbokad samt en utlandsresa med vänner. Det kan inte bli så mycket bättre just nu faktiskt. Om man tänker långsiktigt så kan det verkligen inte bli bättre. För vi SKA ta studenten!

 

Denna snygga orange- och vitspräckliga solhatt dekorerad med tunna band runt kullen tillverkades under 2006, och jag skulle gärna ha den med mig i väskan när jag reser utomlands i sommar. Och när jag ligger på stranden, med stråhatten på mig, så kan jag kolla tillbaka på denna termin med ett leende. För jag HAR tagit studenten!

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: