Tips till nya bloggare: Hej kära övertagare

 

Ni kommer lära er så mycket nytt under er tid på Youthhood. Ni kommer bekanta er med människor som inte lever, kanske få inblick i en ung flickas privata känslor, eller förundra er över de fantastiska klädsamlingarna och bara vilja ta med allting hem.

Därför, till detta framtida arbete, vill jag ge lite tips.


· Ta inte med saker hem. Det kommer bli ett ramaskri och du kommer troligen bli av med jobbet, inte alls en god idé.


· Ta dig tid i samlingarna, och tid att skriva! Det kan ibland kännas väldigt tungt att ha det där lilla extra man behöver göra utöver allt skolarbete som kommer i svallvågor. Försök ändå att verkligen ta dig tid till att skriva blogginlägget och göra det med inlevelse. Det är inte alltid lätt att ha inspirationen, men det är du som valt detta för att du tycker det är roligt. Glöm inte det!


· Våga satsa lite. Välj bara ett föremål ibland utan eftertanke och fundera ut en koppling till temat när du kommer hem. Det kan bli riktigt kul!


· Ät de goda mackorna du får.  Med lite fika i magen orkar man vad som helst, och det finns där för dig på Raspens köksbord. Inget Nej-tack-det-är-bra här inte!


· Ha så himla kul nu när du har den här chansen. Ja för här är den. Ditt sista år på gymnasiet, eller dina två sista. Det är tiden du kommer få vara på youthhood så se till att ha det superkul. Det är kanske världens skönaste, bästa extrajobb och det kommer inte komma tillbaka!


· Använd museicykeln. Det är en fantastisk liten cykel det där med stora fartmöjligheter i långkorridorerna. Säger bara en sak: Akta föremålen. Åk cykeln med försiktighet – men prova den! (Inte för att jag stött i något föremål, men det är nog lätt hänt)

Hoppas tipsen vart dugliga och att du kommer ha det lika bra som jag haft det under dessa 1,5 år!

Kram,

Sara


 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: