Något att hänga i julgranen: Utveckling



Utveckling är något värt att uppskatta och vara stolt över om det rör sig själv. Liksom alla andra år har en utveckling skett som visst kanske inte alltid leder till det positiva i början, men som går att ta lärdom av.

 

Min utveckling under det här året är något jag kommer att ta med mig och bejaka. Min utveckling som gjort att jag och andra har växt.

 

Att undkomma utveckling är nog omöjligt. Speciellt för mig som går i skola och blir erbjuden ny information om saker och ting varje dag. Även dem som inte har ett dagsverke tror jag utvecklas då erfarenhet alltid kommer från sin tillvaro.

 

Man kan ju fråga sig om det är någonting att nöjas över, eller något att ens bry sig om, då utveckling är en så pass banal sak hos alla även om den inte lyser igenom tillvaron.

 

Jag tror att det är väsentligt att tänka över alla framgångar och motgångar noga för att kunna utvecklas ytterligare och ytterligare. Att begrunda en utveckling är en utveckling i sig, som leder till ännu en.

 

Liksom denna plåtburk som 1916 innehöll bakpulver, något som garanterar ett gott bak garanterar utveckling ett gott liv.

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: